Tarieven/Kinderfeestjes: Schminken, glittertattoo & make-up


Schminken

Vlinders, tijgers, piraten, prinsessen, vissen of fantasie met veel glitters en bling bling? Met schminken zijn de mogelijkheden oneindig.

Interesse? Neem contact met mij op.


Schmink & glittertattoo Tarieven

Prijs
Kinderfeest per uur
Evenement per uur
glittertattoo per uur

Make-up feestjes

Interesse? Neem contact met mij op. Ik kom ook op locatie

4-8 JAAR PRINSESSENFEESTJE

(Op locatie)

De meisjes worden heel subtiel met mooie glittertjes en glansjes opgemaakt en naar wens wordt er een glittertattoo gezet. Deze tattoo is makkelijk te verwijderen met een beetje olie. Tijdens het prinsessenfeestje worden ook de nageltjes van de meisjes lakken.

Prijs: €15- per kind.   Minimaal 5 kinderen.

Exclusief vervoerskosten..& andere kosten

8-12 JAAR MAKE-UP/ BEAUTY FEESTJE

(Op locatie)

 Bij de jarige wordt op de ene helft van het gezicht stap voor stap voorgedaan hoe ze zich het mooiste kan opmaken. Daarna mogen alle aanwezigen dit tijdens de workshop nadoen. Waar nodig zullen we uiteraard helpen. Gedurende de workshop komen diverse onderwerpen aan bod. Zo zullen we het hebben over oogmake-up, blusher, lipgloss, glittertjes en reinigen . Nagels worden ook gelakt. Na afloop krijgen de meiden een leuk presentje mee naar huis.

Prijs: € 20 per kind. Minimaal 5 kinderen. 

Exclusief vervoerskosten..& andere kosten

13-19 JAAR MAKE-UP/ BEAUTY FEESTJE

(Op locatie)

 Bij de jarige wordt op de ene helft van het gezicht stap voor stap voor gedaan hoe ze zich het mooiste kan opmaken. Daarna mogen alle aanwezigen dit tijdens de workshop nadoen. Waar nodig zullen we uiteraard helpen. Gedurende de workshop komen diverse onderwerpen aan bod. Zo zullen we het hebben over reinigen, foundation, camouflage, wenkbrauwen stylen, oogmake-up, blusher, lipgloss. Na afloop krijgen de meiden een leuk presentje mee naar huis.

Prijs: € 25  per kind. Minimaal 5 kinderen.

Exclusief vervoerskosten..& andere kosten